Werkwijze


Leven op de boerderij

Na de geboorte krijgen de lammetjes biest. Vervolgens leven ze in groepjes bij elkaar en krijgen ze biologische melk. In het voorjaar en de zomer grazen de lammeren in de weide of bij sommige boeren in een natuurgebied. De geitenhouders krijgen deskundige begeleiding bij de opfok van hun dieren. Zo zorgen we voor constante hoge kwaliteit van het vlees en een optimale gezondheid en welzijn van de dieren.   

Slacht in de regio

Na een heerlijk leven op een van de biologische geitenboerderijen worden de geiten geslacht in een SKAL-gecertificeerd slachthuis. Het slachten gebeurt zo veel mogelijk in de regio van de boerderijen. De dieren worden zo kort mogelijk vervoerd en dat is beter voor het welzijn van de dieren en voor de kwaliteit van het vlees.

Verwerking

De producten worden verwerkt bij verschillende SKAL-gecertificeerde bedrijven. Het wordt zowel vers als diepgevroren opgeslagen.

Distributie

Het vlees wordt met gekoeld transport geleverd bij de afnemers.