Bio Goat Meat
Geitenzuivel en geitenvlees zijn twee kanten van dezelfde medaille. Voor de productie van geitenmelk moeten geiten eerst lammeren krijgen. De helft van deze lammeren is een bokje. En bokjes geven geen melk.
Geitenzuivel is enorm populair in Nederland, maar we eten nauwelijks boklamsvlees. En dat terwijl het erg smakelijk en hoogwaardig vlees is, dat erg populair is in onder andere de Mediterrane, Aziatische en Antilliaanse keuken.
De coöperatie Bio Goat Meat wil hier verandering in brengen. In januari 2018 hebben dertig biologische melkgeitenhouders samen de coöperatie Bio Goat Meat opgericht om gezamenlijk:
- de bokjes een heerlijk leven te geven,
- Nederlanders bekend te maken met geitenvlees,
- het biologische boklamsvlees in Nederland te verkopen.
Heeft u een vraag aan de coöperatie?
Heeft u een vraag aan de cooperatie? Stel hem via het formulier hieronder en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.